• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Артемсоль» обратилась к президенту и премьеру с призывом защитить предприятие от клеветы
    Опубликовано: 2014-11-07 21:08:53

    Профсоюзная организация ГП «Артемсоль» обратилась к руководству украинского государства с просьбой защитить предприятие от информационной атаки «людей, которые заинтересованы в возврате прежнего руководства». Обращение содержится в письмах президенту, премьер-министру и министру аграрной политики, предоставленных «ОстроВу».

    Выражая благодарность руководителям страны за поддержку нового руководства предприятия, профсоюз сообщает: «Робота державного підприємства сьогодні є стабільною і злагодженою, але доводимо до Вашого відома, що навколо нового керівництва «Артемсолі» постійно поширюється негативна пропаганда, дезінформація та звинувачення від зацікавлених осіб».

    «Обурення в колективі підприємства викликали останні масові статті та публікації, написані як під копирку, де керівництво та колектив несправедливо звинувачується в підтримці сепаратизму. Автори цих статей не бояться писати відверту брехню, перекручувати факти. Головне, провокатори взяли на себе сміливість і направили листа із сумнівними і не обґрунтованими звинуваченнями на ім'я Президента України, вказавши, що це і є думка колективу, що категорично не відповідає дійсності. Підписали цей ганебний лист лише 18 людей, які навіть не є працівниками ДП «Артемсіль»! Виникає питання, чому ці скаржники мовчали, коли наше підприємство нещадно грабувало попереднє керівництво? Немає сумніву, що дані інформаційні атаки є замовними, та мають за мету зведення особистих рахунків представниками минулого керівництва, тим самим намагаються дестабілізувати роботу підприємства», - говорится в письме.

    “Як можна звинувачувати генерального директора і 3500 працівників підприємства в сепаратизмі і саботажі української влади, якщо за останній час наше підприємство і особисто генеральний директор Олександр Степаненко неодноразово були відзначено чисельними листами подяки за надану благодійну допомогу та підтримку під час проведення АТО. Колективом були отримані нагороди та подяки Начальника Генерального штабу України В.М. Муженко, командирів батальйонів територіальної оборони, представників місії ОБСЕ, багатьох вимушених переселенців», - возмущается профсоюз «Артемсоли».

    Авторы письма отмечают, что «новим керівникам ДП «Артемсіль» вдалося зруйнувати всі корупційні схеми попереднього керівництва команди Клюєва, які за останні два роки змогли безкарно вивезти з підприємства понад 200 мільйонів гривень, що спричинило важке економічне становище, аж до загрози часткової зупинки підприємства. Така ситуація могла спричинити виникненню соціального вибуху через несплату заробітної плати. Але керівництво «Артемсолі» доклало максимум зусиль, щоб мобілізувати внутрішні резерви й налагодити успішний видобуток, переробку й реалізацію соляної продукції».

    «Аналізуючи роботу діючого керівництва, ми висловлюємо довіру та велику подяку за відповідальне й сумлінне ставлення до своїх обов’язків, що сприяє забезпечення соціальних гарантій працівників, що позначається безпосередньо на їх заробітній платі, крім того постійно покращуються умови праці робітників», - говорится в письме.

    ostro.org

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.