• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ПРООН та УАВПП запрошують на виїзний семінар: сталий розвиток в Україні на прикладі ПП «Агроекологія»
    Опубликовано: 2014-10-22 12:55:56

    Програма розвитку ООН в Україні та Українська Асоціація Видавців (УАВПП) запрошують взяти участь у виїзному семінарі, який буде проведено на базі приватного підприємства «Агроекологія». До участі запрошуються журналісти та редактори відділів «бізнес», «екологія», «суспільство», «економіка» та усіх тих, хто пише про розвиток, суспільство та фахово висвітлює аграрну тематику.

    Ми маємо унікальну можливість показати, як у реальному житті виглядає організація роботи приватного підприємства в аграрному секторі, побудована на принципах сталого розвитку та органічних технологій.

    Семінар відбудеться 30 жовтня 2014 року, у с.Михайлики Шишацького р-ну Полтавської обл.

    Виїзд групи з м.Києва планується о 07:30. Також буде виїзд з м.Полтава (приблизно о 10:30).

    ПП «Агроекологія» понад 30 років впроваджує передові технології з органічного виробництва, які не завдають шкоди ґрунтам і засновані на раціональному використанні природних ресурсів. Як результат: підприємство виробляє органічну продукцію (сертифіковану згідно з європейськими стандартами і рекомендовану для вживання дітьми від 3-х місяців) і має чисті, оздоровлені ґрунти з підвищеним, порівняно з навколишніми площами, вмістом гумусу. Підприємство при цьому є високоприбутковим. Такий досвід можна віднести до найкращих практик ведення сільського господарства, що відповідає вимогам міжнародних конвенцій.

    Унікальні можливості цього семінару – у його програмі:

    - Антонець С.С., засновник і керівник приватного підприємства «Агроекологія», не лише розповість про «40 років досвіду органічного землеробства в Україні – унікальний приклад розвитку агросфери», а також покаже учасникам семінару, що саме є запорукою сталого розвитку підприємства під час огляду його виробничих потужностей.

    - Професор Писаренко П.В., зав. кафедрою «Землеробство» Державної Полтавської аграрної академії, розповість про те, «Якою має бути модель розвитку сільського господарства для того, щоб урожаї зростали, а ґрунти при цьому не виснажувались?»

    - Академік НААН Тараріко О.Г., головний науковий співробітник Інституту агроекології і природокористування, допоможе розібратись у питанні «Опустелювання: що загрожує ґрунтам України? Як уникнути опустелювання?»

    Умови участі та додаткова інформація:

    - Участь у практичному занятті є безкоштовною за попередньою реєстрацією.

    - Учасникам з інших міст, аніж Київ, буде компенсована вартість проїзду за найбільш раціональним маршрутом до Києва та назад, але виключно на підставі оригіналів проїзних документів. Не будуть компенсовані квитки «люкс» класу будь-яких перевізників, а також додаткові витрати (такі як доставка квитків кур’єром, наприклад).

    - Для участі у семінарі необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: organizator@uapp.org або факсом 044-425-57-87 не пізніше 14.10.2014

    Кожен з учасників, кого організатори затвердять до участі у семінарі, отримає особисте підтвердження участі не пізніше понеділка, 27 жовтня 2014 року.

    Контактна особа з питань участі:

    Катерина Сторожук

    Тел. та факс: 044-425-57-87, 050-415-34-24

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.