• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрный союз Запорожской области и ассоциация фермеров высказали возмущение (ВИДЕО)
    видео
    Опубликовано: 2014-05-28 16:19:49

    Змушені зазначити, що колишні принципи підходів до формування кадрової політики, попри останні події в країні, в Запорізькій області залишаються незмінними.

     

    Представниками обласних організацій АПК (Асоціація фермерів, організація Аграрного союзу Запорізької області, організація роботодавців АПК  та ін.) з дотриманням всіх необхідних процедур, було підтримано кандидатуру фахівця до на посаду керівника до місцевого підрозділу Держземагенства України.

     

    Однак, Центральними органами влади було прийнято «квотне» рішення  і проігноровано затвердженого на обласній Народній Раді та громадських зборах місцевого кандидата. Натомість до області було направлено іншого спеціаліста.

     

    На сьогодні, активісти звернулись до губернатора Запоріжжя Валерія Баранова з проханням підтримати їхнє прагнення по усуненню втручання до рішень «на місцях» і припинення продовження свавілля колишньої владної системи, з яким боровся наш народ на Майдані.

     

    Губернатор підтримав (!) підприємців і пообіцяв найближчим часом організувати зустріч з Прем`єр-міністром України А.Яценюком щоб вирішити це питання, або ж надати роз’яснення.

     

    Голова Аграрного союзу Запорізької області Анатолій Тиховод: «Аграрії Запоріжжя впевнені, що формування кандидатів на керівні посади у кожному окремому регіоні повинно відбуватися «з низів». Тим паче, коли від органів центральної влади давалися обіцянки не втручатись у виробничі процеси на рівні області.  Ми були переконані, що внесені нами законодавчі ініціативи – будуть підтримані, але де ж тут раціональність, коли до сих пір кадрова політика продовжується  за  партійними квотами, а система залишається незмінною?»

     

    На даний час ситуація не змінилася, з кожним днем бажаючих взяти участь в протестних акціях збільшується.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.