• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Деякі регуляторні акти органів виконавчої влади потребують змін
    Опубликовано: 2005-08-15 12:01:00

    За результатами проведеного органами виконавчої влади аналізу визнано такими, що не відповідають принципам державної регуляторної політики та потребують скасування або внесення змін, 3318 актів, у тому числі - 241 регуляторний акт Кабінету Міністрів України.

    За оперативною інформацією органів виконавчої влади, підготовлено проекти рішень щодо скасування та внесення змін по 277 власних регуляторних актах та 32 регуляторних актах Кабінету Міністрів України. Прийнято рішення щодо скасування та внесення змін по 1062 власних регуляторних актах. На державну реєстрацію до органів юстиції подано рішення про скасування або внесення змін по 22 власних регуляторних актах. Скасовано або внесено зміни до 60 регуляторних актів.

    До 1 вересня Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації повинні внести зміни або визнати такими, що втратили чинність, власні регуляторні акти , що не відповідають принципам регуляторної політики.

    Урядовий портал

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.