• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У 2013 році в Україні проведено майже 77 тисяч продовольчих ярмарків
    Опубликовано: 2014-01-03 02:03:21

    Українці у 2013 році відвідали майже 77 тисяч продовольчих ярмарків. Сільгоспвиробники ж продали на них 909 тисяч тонн своєї продукції на суму понад 8,4 мільярда гривень. У 2014 році планується підтримати високі темпи проведення ярмаркових заходів. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.
    «Продовольчі ярмарки довели свою ефективність. Вони традиційні для українських споживачів та сільгоспвиробників. Адже дають можливість уникнути посередників. Тому у 2013 році ми активізували ярмаркову діяльність у всіх регіонах України. І хочу наголосити, що ми отримали позитивні результати. Так, протягом року в країні відбулося майже 77 тисяч ярмарок. Це дійсно суттєві обсяги», − повідомив Міністр.
    Микола Присяжнюк наголосив, що в цих ярмарках брали участь сільгоспвиробники та учасники кооперативів, а також фермери. Протягом року на ярмарках вони продали 909 тисяч тонн своєї продукції на суму понад 8,4 мільярда гривень.
    "Продовольчі ярмарки продовжують відігравати важливу роль у забезпеченні українців продовольством. Особливо зараз, у період новорічних свят. Тому ярмарки дають змогу купити продовольство за доступною ціною без надбавок спекулянтів. І в 2014 році ми зробимо все необхідне, аби зберегти такі високі темпи проведення ярмарок, які отримали у попередньому році», − додав Глава відомства.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.