• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украине грозит 50-процентное повышение цен
    Опубликовано: 2013-12-09 08:01:42

    Якщо Уне лізь москалюкраїна вступить до Митного союзу, ціни в державі піднімуться на 50%. Про це сказав доктор экономічних наук, екс-заступник голови Національного банку України Олександр Савченко.

    - Економічно Майдан не вплинув на промисловість , але вплинув на фінанси , тому що запозичення на зовнішніх ринках вже , в принципі , неможливі. Вони дуже дорогі для нас, – сказав Савченко.

    Щодо наступного року відомий банкір дав прогнози.

    - 2014-ий вже не за горами , є три сценарії : ми укладаємо Угоду про асоціацію з ЄС і уряд його виконує – у нас буде зростання ВВП на 1 %. Другий сценарій : ми не підписуємо угоду , тривають страйки , Майдан. Буде , напевно , мінус 3-4% ВВП , і це – дуже багато. Або ми вступаємо в Митний союз , тоді темпи зростання ВВП також можуть скласти до «плюс» 1 % , але ціни зростуть на 10-15% , якщо не на 50 % як у Москві , що стане суттєвим ударом по життєвому рівню українців, – сказав Савченко.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.