• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Авангард» удвічі збільшив обсяг переробки яєць
    Опубликовано: 2013-12-09 19:30:00

    Компанія «Авангард», що спеціалізується на виробництві яєць і яєчних продуктів, за 9 місяців 2013 року збільшила обсяг переробки яєць на 58,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року ― до 1 млрд 268 млн штук.

    В результаті, обсяг виробництва сухого яєчного порошку збільшився на 47,4% і становив 15,5 тис. тонн. Ці дані компанія вказала у фінансовому звіті з 9 місяців 2013 року, повідомляє кореспондент «Агравері».

    Згідно із звітом, «Авангард» зміг наростити обсяг переробки завдяки збільшенню потужностей для переробки яєць на заводі «Імперово Фудз». Компанія планує і далі розширювати потужності заводу ― до 10 млн штук яєць переробки в день.

    Експортні продажі склали більше 80% від загального обсягу реалізації яєчного порошку. Серед основних напрямків експорту «Авангард» назвав країни регіону Близького Сходу і Північної Африки, Азії.

    Як повідомила компанія, за 9 місяців 2013 року середня ціна реалізації сухого яєчного порошку збільшилась порівняно з відповідним періодом минулого року на 2,0% до 7,61 дол. за 1 кг.

    Виручка в сегменті яєчних продуктів збільшилась на 54,8% порівняно з аналогічним періодом минулого року і становила 103,9 млн дол. або 22% від загальної виручки компанії.

    «Ми задоволені нашими фінансовими результатами за три квартали 2013 року, ― зазначила Ірина Марченко, генеральний директор компанії. ― Мені приємно повідомити, що виручка компанії збільшилась на 5% порівняно з аналогічним періодом минулого року до 467 млн дол, чистий прибуток збільшився на 3% до 162 млн дол. Маржинальність по EBITDA залишається на рівні 44%.»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.