«Авангард» удвічі збільшив обсяг переробки яєць

09 дек, 19:30

Компанія «Авангард», що спеціалізується на виробництві яєць і яєчних продуктів, за 9 місяців 2013 року збільшила обсяг переробки яєць на 58,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року ― до 1 млрд 268 млн штук.

В результаті, обсяг виробництва сухого яєчного порошку збільшився на 47,4% і становив 15,5 тис. тонн. Ці дані компанія вказала у фінансовому звіті з 9 місяців 2013 року, повідомляє кореспондент «Агравері».

Згідно із звітом, «Авангард» зміг наростити обсяг переробки завдяки збільшенню потужностей для переробки яєць на заводі «Імперово Фудз». Компанія планує і далі розширювати потужності заводу ― до 10 млн штук яєць переробки в день.

Експортні продажі склали більше 80% від загального обсягу реалізації яєчного порошку. Серед основних напрямків експорту «Авангард» назвав країни регіону Близького Сходу і Північної Африки, Азії.

Як повідомила компанія, за 9 місяців 2013 року середня ціна реалізації сухого яєчного порошку збільшилась порівняно з відповідним періодом минулого року на 2,0% до 7,61 дол. за 1 кг.

Виручка в сегменті яєчних продуктів збільшилась на 54,8% порівняно з аналогічним періодом минулого року і становила 103,9 млн дол. або 22% від загальної виручки компанії.

«Ми задоволені нашими фінансовими результатами за три квартали 2013 року, ― зазначила Ірина Марченко, генеральний директор компанії. ― Мені приємно повідомити, що виручка компанії збільшилась на 5% порівняно з аналогічним періодом минулого року до 467 млн дол, чистий прибуток збільшився на 3% до 162 млн дол. Маржинальність по EBITDA залишається на рівні 44%.»


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/279202.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM