• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украина полностью «сдала» позиции относительно вреда ГМО
    Опубликовано: 2013-11-05 23:43:33

    Аграрні асоціації Україниі ініціюють зміни до Закону “Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів”, якими фермерам би дозволили використовувати ГМ-насіння. Про це сьогодні в ході прес-конференції сказав президент Української зернової асоціації Володимир Клименко, передає кореспондент УНН.

    “Ми зараз разом з різними асоціаціями підписали два листи про зміни до закону про біобезпеку, де ми пропонуємо те, що пройшло в Сполучених Штатах, і дозволити нашим виробникам вирощувати, використовуючи насіння ГМО”, — розповів він.
    В.Клименко зазначив, що в США ГМ-насіння пройшло довгу перевірку, а для самостійного дослідження в Україні потрібні десятки років.

    “Тому шлях України в цьому питання або погодитися, як є, або сказати — ми не будемо в Україні займатися ГМО і тоді заходи повинні бути жорсткі”, — наголосив він.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.