• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для аграріїв відкрили спеціалізований сайт пошуку роботи
    Опубликовано: 2013-09-29 18:02:16

    В Україні презентували портал Agrostart.org, завдяки якому випускники аграрних ВНЗ, а також вже досвідчені аграрії зможуть знайти роботу. Портал був розроблений за сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства, ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності ВНЗ «Агроосвіта» та агрохолдингу «Мрія». Безкоштовно скористатися послугами сайту зможуть як шукачі роботи, так і роботодавці.
    На сьогодні Agrostart.org є єдиним порталом в Україні для центрів працевлаштування університетів, технікумів, коледжів, який об’єднає в єдину систему навчальні заклади, студентів та роботодавців. Він дає змогу полегшити молодим фахівцям пошук першого робочого місця та підібрати компетентних кадрів для сучасного агробізнесу.
    Портал Agrostart.org містить корисну інформацію щодо можливостей проходження практики, працевлаштування студентів та молодих спеціалістів: вакансії, програми стажування, освітні програми та профілі власне роботодавців. Важлива роль у наповненні порталу Agrostart.org покладається на підрозділи сприяння працевлаштуванню ВНЗ, які мають можливість розміщувати на порталі новини навчального закладу, підтримувати тісний зв’язок між студентами та роботодавцями тощо.
    Крім того, працівникам центрів необхідно донести інформацію про можливості порталу не тільки до студентської аудиторії, потенційних роботодавців, а й до рекрутингових компаній, кожної сільської та селищної ради. Також найближчим часом планується презентувати портал Agrostart.org головам Асоціацій товаровиробників, аби останні підтримали цей проект.

     

    minagro.gov.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.