• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні будуть прискореними темпами розвивати виробництво енергії з біомаси
    Опубликовано: 2013-09-26 18:02:17

    У Києві відбулася 9-а Міжнародна конференція «Енергія з біомаси». Учасники заходу обговорили питання підвищення «зеленого» тарифу на електроенергію, зростання цін на природній газ та збільшення відсотка відновлювальних джерел енергії у структурі загального енергоспоживання.

    Учора в Києві відбулася 9-а Міжнародна конференція «Енергія з біомаси». Проведення заходу підтримали Міненерговугілля, Мінагрополітики, Мінрегіон, Держенергоефективності, Держінвестпроект, Держлісагентство, Комітет Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики і ядерної безпеки. Також у роботі конференції взяли участь вітчизняні та закордонні фахівців, у тому числі з Європи та США.

    Учасники заходу обговорили проблеми сектору біоенергетики України та шляхи їх подолання. Зокрема, було порушено питання підвищення «зеленого» тарифу на електроенергію, вироблену з біомаси, зростання цін на природний газ на кордоні України, виконання Україною зобов’язань у межах Енергетичного Співтовариства щодо досягнення 11% ВДЕ в структурі загального енергоспоживання у 2020 році.

    «З боку Міністерства аграрної політики та продовольства України докладаються всі можливі зусилля для розвитку виробництва біологічних видів палива з метою посилення енергетичної безпеки та економічного процвітання нашої держави», − зазначив на конференції директор Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Олександр Григорович.

     

    http://elcomart.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.