• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украинцев заставят отчитываться за каждую копейку
    Опубликовано: 2013-09-21 00:22:40

    Законопроект про загальнообов'язкове декларування доходів громадян буде винесено на обговорення найближчим часом, йдеться у заяві міністра доходів і зборів Олександра Клименко.
    "Ми плануємо винести його найближчим часом", - сказав Клименко.
    Він зазначив, що робота над документом практично вже завершена, і документ буде максимально враховувати інтереси платників податків.

    "Ми не поспішаємо, тому що ми не ставимо за мету швидко підготувати законопроект", - сказав Клименко.

    Незважаючи на те що законопроект викликав багато негативних оцінок від експертів та суспільства в цілому, Міндоходів підходить до розробки даного законопроекту досить серйозно.

    "Дуже багато питань ми сьогодні відпрацьовуємо для того, щоб не було ніяких незручностей для платників податків. У першу чергу ми ставимо питання про автоматизацію баз даних", - уточнив міністр.

    Як повідомлялось, Міністерство доходів і зборів розробляє законопроект про обов’язкове загальне декларування доходів громадян.

    Источник

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.