• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Украине прогнозируют валютный кризис
    Опубликовано: 2013-09-04 23:09:46

    Російський банк «Сбербанк Росії» оприлюднив учора аналітичний огляд, у якому заявив, що, за результатами червня цього року, в Україні відзначається ймовірність валютної кризи протягом наступних 12 місяців у 82 відсотки, повідомляють сьогодні засоби інформації.
     
    Як мовиться в аналітичному огляді Центру макроекономічних досліджень цього банку, зростання такої ймовірності триватиме і протягом 2015 року впритул наблизиться до ста відсотків.

     

    Прогнози банку для України найгірші з трьох розглянених країн, серед яких також Білорусь і Казахстан. Для Білорусі ймовірність валютної кризи протягом наступного року нині прогнозують у 59 відсотків, а протягом 2015 року – в 73 відсотки. Відносно найкраще становище в Казахстані, де ймовірність кризи наступного року російський банк оцінив у 12 відсотків, а 2015-го – в 10 відсотків.
     

    Наприкінці огляду оприлюднена стандартна відмова від відповідальності, за якою, зокрема, банк не має нести відповідальності за наслідки, що виникли внаслідок інформації з цього огляду.

     
    Сбербанк Росії, що виник із російської частини колишнього Ощадбанку СРСР, називають найбільшим банком у Східній Європі. Його контролює російська держава: понад половину його акцій має Центральний банк Росії. Він має дочірні банки в Україні, Казахстані і Білорусі – ці країни він вважає своїми головними зовнішніми ринками. Сбербанк також працює в низці європейських країн.

     

    radiosvoboda.org

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.