• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Что сделает дефолт с простыми украинцами
    Опубликовано: 2013-08-17 01:47:02
    Якщо влада оголосить дефолт в Україні, то в країні відбудеться загальне падіння життєвого рівня, в першу чергу припиняться виплати зарплат і соцвиплати
    Про це на прес-конференції в Києві розповів співзасновник громадського об'єднання "Громадянська справедливість" Андрій Семидідько.
    "Якщо Україна оголосить про дефолт, тоді країні загрожує падіння життєвого рівня, припинення виплати заробітних платежів, руйнування системи соціальних виплат. Я не кажу про повний колапс держави. Однак, фактично в кілька разів знизиться життєвий рівень населення, народу", - зазначив Семидідько.
    За його словами, необхідно, щоб люди задумалися вже зараз, куди рухається економіка країни.
    "З кожним роком розкручується механізм ОВДП. Досвід загравання Росії з ОВДП показав згубність цього експерименту, падіння і дефолт. Ми бачимо, що Україна зараз намагається вийти на зовнішні ринки через розміщення ОВДП - це показник того, що зовнішніх позик у них немає і внутрішніх ресурсів для подолання економічної кризи, на жаль, теж немає", - зазначив експерт.
    Раніше співзасновник громадського об'єднання "Громадянська справедливість" Андрій Семидідько заявив, що в України на сьогоднішній день валовий зовнішній борг становить 136 млрд доларів, з них половина (68 млрд доларів) - це корпоративні борги.
    Інф.: u-news.org.ua
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.