• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Налог на недвижимость отложили
    Опубликовано: 2013-07-04 23:09:04

    Парламент переніс термін введення і сплати податку на нерухомість до 31 грудня 2013 року - терміну завершення звірки даних по об'єктах оподаткування та формування реєстру платників такого податку.

    За законопроект №2405 проголосував 241 депутат.

    "Передбачено, що для всіх фізичних осіб в 2013 році податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки нараховуватися та сплачуватися не буде", - йдеться у повідомленні на сайті парламенту.

    Згідно із документом, пільги із сплати податку не надаються на об’єкти оподаткування, що використовуються їх власниками з метою одержання доходів (здаються в оренду, лізинг, використовуються у підприємницькій діяльності).

    Законом також переглянуто розмір житлової площі, на який будуть надаватися пільги. А саме: ставки податку для фізичних осіб встановлюються в таких розмірах:

    - для квартири/квартир, житлова площа яких не перевищує 240 кв. метрів, або житлового будинку/будинків, житлова площа яких не перевищує 500 кв. метрів;

    - для квартири/квартир, житлова площа яких перевищує 240 кв. метрів, або житлового будинку/будинків, житлова площа яких перевищує 500 кв. метрів;

    - для різних видів об’єктів житлової нерухомості, що перебувають у власності одного платника податку, сумарна житлова площа яких не перевищує 740 кв. метрів;

    - для різних видів об’єктів житлової нерухомості, що перебувають у власності одного платника податку, сумарна житлова площа яких перевищує 740 кв. метрів.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.