• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Микола Азаров привітав фермера
    Опубликовано: 2012-12-30 22:02:21

    Прем'єр-міністр України Микола Азаров зустрівся із фермером Павлом Збінським, приватне господарство якого Глава Уряду відвідував влітку 2012 року, привітав з Новим роком і Різдвом і похвалив його за реалізацію показового екологічного  проекту з вирощування індиків.

     
     "Ви - приклад того, як піднімають не тільки себе, а й піднімають країну. Ви -людина, яка за короткий проміжок часу своєю працею створила добробут для себе й своєї родини. Я глибоко перекй, що 2013 рік буде для вас успішним", - наголосив Микола Азаров.

     
    Фермер зауважив, що після того, як Прем'єр-міністр побував у нього в гостях та поширилася інформація про його приватне господарство, багато людей стали цікавитися, як зайнятися фермерством, організувати вирощування індиків.

     
     За словами  Павла Збінського, в Україні для його продукції є великий ринок збуту, постійний попит, тому він збирається розширятися, але не за рахунок збільшення поголів'я, а спробує ініціювати створення подібних невеликих господарств, які витримують екологічний стандарт виробництва, об'єднуватимуться, наприклад, у кооператив.

     
    "Я після цього успішного проекту не боюся змін", - запевнив фермер і додав, що зараз за рахунок вирощування індиків він повністю забезпечує себе і свою родину.

     
    Після цього Микола Азаров і Павло Збінський обмінялися думками щодо перспектив фермерських господарств в Україні.

     
    Фермер Павло Збінський живе у селі Костовці на Житомирщині, має ферму з 500 індиків і пасіку, займається вирощуванням ягід.

     
    Він - киянин, який під час економічної кризи втратив роботу і переїхав до села, де організував фермерське господарство.

     

    Источник kmu

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.