• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • М’ясо в Україні може подорожчати на 20 %
    Опубликовано: 2012-12-10 14:28:41

    М’ясо в Україні може подорожчати на 20 %


    М’ясо в Україні подорожчає . Це вже така новорічна традиція.  Торгівці почнуть змінювати розцінки приблизно за два тижні. Експерти припускають: кіло свинячої вирізки коштуватиме 75-85 гривень. Стегно буде  по 70. Це на базарах. У супермаркетах - від 60-шістдесяти гривень. Зараз у селян посередники скуповують свиней усього по 19 гривень за кілограм живої ваги. Натомість витрати на годівлю тварин зростають. Навесні тонна фуражного зерна коштувала майже 1600 гривень. Нині  за неї правлять, як мінімум, на 200, а то й 400 гривень більше.  Информирует ubr


    Володимир Лапа, аналітик аграрного ринку : " Через подорожчання кормів собівартість може зрости на 10-15%. Підвищити ціни виробникам буде не просто, тому що є фактор купівельної спроможності. Якщо говорити про 25ня, або про 15 січня, то ми не очікуємо якоїсь драматичної динаміки цін. Максимум на що можна сподіватись споживачам, то це в межах 5% зростання цін".

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.