• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Для залучення інвестицій від міжнародних фінансових інституцій потрібно забезпечити державні гарантії повернення коштів - Вечерко
    Опубликовано: 2010-05-27 11:48:41
    Укртелеком рана чи пізно, все одно, буде приватизовано. Про це в ефірі 5 каналу повідомив представник Фракції партії регіонів, Перший заступник Комітету ВРУ з питань європейської інтеграції, Володимир Вечерко.

    «Чи це станеться вже завтра, чи скажімо до кінця року – факту це не змінює. Приватизація - є неминучою. Головне, щоб вона відбулась у прозорий спосіб, і потенційні покупці були поставлені у рівні умови», - зауважив депутат.

    Щодо питання залучення інвестицій в економіку країни, депутат зазначив, що у посткризовий період, пріоритетом має буди інвестування в малий та середній бізнес.

    «Для залучення інвестицій від Європейського Банку Реконструкцій та Розвитку, Європейського Інвестиційного Банку та інших міжнародних фінансових інституцій потрібно забезпечити державні гарантії повернення коштів», - зауважує Вечерко.

    Для цього за словами депутата потрібно з однієї сторони - оптимізувати податкову політику, з іншої створити більш прозорі умови для ведення бізнесу, вжити адекватних заходів для детінезації доходів.

    Прес-служба депутата
    +380508000167 agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.