• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На подальший курс долара буде впливати два головних чинники
    Опубликовано: 2009-07-24 11:14:00

    У короткостроковій перспективі курс долара США  буде тісно пов‘язаний з валютними інтервенціями Національного банку України. Очікувати різкої девальвації долара найближчим часом не варто. Що ж стосується довгострокової перспективи, то поведінка долара буде залежати від двох головних факторів.

     

    На думку експерта Укргазбанку Олександра Охрименка, у кінці поточного року на долар істотно буде впливати ріст експортної виручки, зокрема, з продажу продуктів харчування і металу та повернення доларових вкладень напередодні виборів президента України.

     

    У першій ині 2010 року, за прогнозом пана Охрименка, ситуація на валютному ринку буде радикально іншою. На міжбанку долар буде коливатись на рівні 7,3 – 7,5 грн., а готівковий долар – у межах 6,8 – 7,5 грн.

     

    Крім того,  експерт зазначив, що внаслідок  заборони валютного кредитування  почне формуватись надлишок валюти, який призведе до зміцнення гривні.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.