• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Повідомлення про оприлюднення проекту наказу щодо затвердження Інструкції про порядок ведення органами державної податкової служби оперативного обліку податків і зборів (обов'язкових платежів), що надходять до бюджетів та державних цільових фондів
    Опубликовано: 2005-05-10 12:07:46
    На сайтах ДПА України (sta) в розділі “Проекти нормативно-правових актів” та Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України (business-rada.kmu, rg) розміщено проект наказу Державної податкової адміністрації України “Про затвердження Інструкції про порядок ведення органами державної податкової служби оперативного обліку податків і зборів (обов'язкових платежів), що надходять до бюджетів та державних цільових фондів” та аналіз регуляторного впливу цього акту.

    Цей документ замінить нині діючу Інструкцію про порядок ведення органами державної податкової служби оперативного обліку податків і зборів (обов'язкових платежів), що надходять до бюджетів та до державних цільових фондів, затверджену наказом Головної державної податкової інспекції України від 12 травня 1994 року №37, у редакції наказу ДПА України від 03.09.2001 №342, який зареєстровано у Міністерстві юстиції України 18 жовтня 2001 року за №887/6078, внесення змін до якої недоцільно у зв'язку із значними змінами, що відбулися у законодавчій та нормативній базі з питань оподаткування.

    Передбачається, що нова Інструкція дозволить нормативно врегулювати відповідно до вимог чинного законодавства порядок ведення органами державної податкової служби оперативного обліку податків і зборів (обов'язкових платежів), що надходять до бюджетів та державних цільових фондів та контролюються органами державної податкової служби, а також надходжень в рахунок погашення простроченої заборгованості за кредитами, залученими державою або під державні гарантії. Визначене Інструкцією коло функціональних обов'язків структурних підрозділів адміністрування облікових показників та звітності органів державної податкової служби України щодо забезпечення контролю за повнотою та своєчасністю сплати платниками податків платежів дозволить отримувати прозорий облік платежів та достовірну звітність про стан наповнення державного та місцевих бюджетів.

    Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, а також їх об'єднань до проекту наказу Державної податкової адміністрації України “Про затвердження Інструкції про порядок ведення органами державної податкової служби оперативного обліку податків і зборів (обов'язкових платежів), що надходять до бюджетів та державних цільових фондів” можна надсилати упродовж 1 місяця з дати його оприлюднення на адресу розробника: поштову – 04655, МСП, м. Київ-53, Львівська площа, 8, ДПА України, Департамент адміністрування облікових та звітних показників та електронну – lsamofalovasta. Зауваження та пропозиції також можна надсилати на адресу Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України: поштову – 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 та електронну – business-radakmu. agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.