• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Володимир Скомаровський провів робочу зустріч з представниками Європейської Бізнес Асоціації
    Опубликовано: 2005-04-26 14:05:31
    Під час зустрічі обговорювалися питання про умови включення суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності до реєстру підприємств, до яких застосовується спрощений порядок митного оформлення.

    Нашим головним завданням є створення дійсно сприятливих умов для сумлінних підприємств, які хочуть і прагнуть працювати з митницею прозоро", - наголосив Володимир Скомаровський. Він висловив сподівання, що разом із Європейською Бізнес Асоціацією митна служба зможе якісно вирішити питання поповнення “білого списку”, створеного для сприяння зовнішньоекономічній діяльності. "Ми повинні чітко випрацювати зміни, які потрібно внести до критеріїв оцінки підприємств-резидентів, щодо товарів яких може встановлюватися спрощений порядок митного оформлення”.

    "Реєстр підприємств, до яких застосовується спрощений порядок митного оформлення сьогодні активно поповнюється і налічує близько 20 учасників ЗЕД. Однак це не є межа і „білий список” ніколи не буде “елітним клубом”, а слугуватиме чесним підприємцям без будь-яких кількісних обмежень, щодо ства в ньому”, - зазначив Володимир Скомаровський.

    За його словами, головне завдання – створити такі умови, за яких підприємства прагнутимуть потрапити до “білого списку”, а отже працюватимуть прозоро і отримають повне сприяння зі сторони митної служби”.

    Инф. kmu agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.