• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Комітет з питань промислової політики і підприємництва готує до розгляду проект закону "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб" (щодо спрощення процедури реєстрації)
    Опубликовано: 2005-04-04 08:26:33
    В проекті закону пропонується спростити порядок реєстрації, а фактично відмінити спеціальну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців в органах статистики, державної податкової служби, Пенсійного фонду України, фондів соціального страхування. Автор законопроекту, народний депутат Олександр Фельдман вважає, що “для співпраці з цими органами достатньо здійснити державну реєстрацію юридичної особи або фізичної особи – підприємця, а зобов'язання щодо направлення в ці органи відомостей про державну реєстрацію покладається на державного реєстратора”. Крім того, в проекті закону пропонується підвищити вартість послуг державного реєстратора за здійснення реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності в залежності від організаційно-правової форми таких суб'єктів та встановити максимальний збір за реєстрацію акціонерного товариства в розмірі 5 мінімальних заробітних плат, а мінімальну плату встановити для фізичних осіб в розмірі 20% мінімальної заробітної плати. agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.