• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Павло Качур: "Кандидатура Єханурова - дуже компромісна"
    Опубликовано: 2005-09-19 15:30:00
    Народний депутат, Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Павло Качур вважає, що "кандидатура Юрія Єханурова на посаду Прем'єр-міністра може не влаштовувати тільки тих, хто не хоче, щоб у країні стабілізувалась ситуація".
    "Кандидатура Єханурова – дуже компромісна. Юрій Іванович ніколи не відзначався намаганнями обов'язково вирватися в перший ряд чи за будь-яку ціну вийти на сцену. Він завжди поводив себе дуже помірковано і зважено", - відзначив парламентарій, повідомляє прес-служба партії «НСНУ».
     
    "Виборча компанія вже почалася, і доводиться очікувати, що деякі сили намагатимуться дистанціюватися від уряду – більше того, застосовувати принцип "чим гірше, тим краще", - зазначив Павло Качур. – Президент уже зробив вагомий крок для того, щоб державні інтереси в українському політикумі домінували над політичними – я маю на увазі підписання Декларації єднання i спiвпраці заради майбутнього України. І завтрашнє голосування покаже, чи будуть політичні сили дотримуватись тих гасел, під якими вони підписалися".
     
    ІА "Гаряча Лінія"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.