• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Звернення Львівської обласної організації ГП “ПОРА” до Путіна В.В.
    Опубликовано: 2005-11-07 10:30:00
    Звернення Львівської обласної організації Громадянської партії “ПОРА”

    До президента Росії пана Путіна, а також
    і мертвим, і живим, і ненародженим прихильникам Наталі Вітренко і К

    Дорогий товаришу президенте-полковнику Путін!

    Партія “ПОРА”, в період наближення чергової дати листопадового перевороту в Росії, уклінно просить Вас виконати заповітну мрію українського народу. Якщо Вам не важко, то заберіть до себе на святкування річниці Жовтневого путчу, який відзначають в листопаді, наступних громадян: Вітренко Наталю, Симоненко Петра, Корчинського Дмитра.

    Усі ці люди, пане полковнику, так давно працюють на Росію, що не пустити їх пройтись з надувними кульками в колонах вулицями Ленінграда (старорежимне –Петербург) – це просто плюнути в очі всім тим хоробрим матросам і пролетарям, які свого часу ґвалтували вихованок з Інституту Благородних дівиць і грабували награбоване. Сам Дмитро Корчинський стверджує, що для нього споглядання крейсера “Аврора” то є те ж саме, як для вас потриматись за маузер Фелікса Дзержинського. Після запрошення до себе на ділові переговори на дачі п. Юлії Тимошенко (житлова площа – 32 кв. метри) і миттєвого закриття кримінальної справи щодо крадіжки нею 660 мільйонів доларів США, з боку російської влади буде нечесно і не по-людськи не запросити до себе на свято перемоги Жовтня Вітренко, Симоненка і Корчинського, людей, які працюють на Росію, прагнуть до Росії, фінансуються з Росії, хоча живуть чомусь в Україні.

    Закликаємо уряд Росії негайно сформувати ешелони (історичний досвід є), також і для усіх прихильників цього тріо і вивезти їх усіх спочатку у місто Сакт-Петербург, де відбувались не тільки розправи з урядом буржуїв, а Ваше особисте становлення як політика, відразу післі шпигунської роботи в Німеччині. Згодом можна організувати бажаючим (небажаючих – примусити) багатомісячну екскурсію до Карелії, Мордовії, Воркути і навіть на Колиму (в одному з таборів їх обов’язково потрібно познайомити з бізнесменом Ходорковським, аби вони переконались, що гасло:”Бандитам – тюрми!” - здійсненне).

    “ПОРА” закликає не спиняти вияву російського патріотизму цих громадян і, якщо хтось забажає назавжди залишитись у місцях екскурсійного туру – обов’язково допомогти їм здійснити цю мрію. Найкращим фіналом такого туру стало б надання товаришам Вітренко, Симоненку і Корчинському російського громадянства, бо як казав товариш Маркс: «буття визначає свідомість». У Росії колишні добродії з України могли б, принаймні, за традицією очолити боротьбу з “кулачеством”, яке знову почало піднімати голову. І не зволікайте, бо як казав товарищ Лєнін: “Промедление - смерти подобно!” Юридичну підтримку акції “Навіки – разом!” викликався забезпечити непохитний опозиціонер, відомий український адвокат, людина надзвичайно твердих політичних переконань і устоїв Тарас Чорновіл. “ПОРА” просить Вас, пане Президенте-полковнику, не зважати на підозріле звучання цього прізвища. Ця людина не має жодного відношення до дисиденства.

    Хай живе День Великого Октября (за старим стилем)! Над Україною – чисте небо! Тероризму – ні! Селянам – гроші! Заводи – індусам! (Непотрібне, пане полковнику, викресліть). Не дозволимо Антанті здійснити другу хвилю ідеологічної агресії! Хай живе Наталя Вітренко, Петро Симоненко і Дмитро Корчинський! В Росії.


    Голова Виконкому ЛОО ГП ПОРА А. нятовський
     
    Прес-служба ГП "ПОРА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.