• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Василь Потапов: Сьогодні парламентська фракція Партії регіонів «Регіони України» за проект бюджету-2006 не голосуватиме…
    Опубликовано: 2005-12-15 16:50:00
    Відповідаючи на запитання кореспондента Інформаційного серверу Партії регіонів стосовно того, чи підтримають депутати-регіонали проект держбюджету на наступний рік, фракції «Регіони України» Василь Потапов зокрема зазначив:

    «Сьогодні наша фракція не голосуватиме за державний бюджет наступного року за декількох причин. По-перше, у ньому і дотепер залишається занадто багато невизначеності та явних помилок. Приміром, щодо поповнення доходної частини за рахунок приросту ВВП. По-друге, по чотирьом основним позиціям бюджету, які вчора розглядалися під час зустрічі депутатів з Головою Верховної Ради, згоди досягнуто так і не було.

    Вчора ввечері під час своєї зустрічі з керівниками парламентських фракцій «продавити» бюджет-2006 за будь-яку ціну намагався Президент України Віктор Ющенко, але це йому не вдалося. А найголовнішим є те, що під цифрами бюджету сьогодні немає реальних коштів. Усе взято, як то кажуть, зі стелі… Крім того, депутатам так ніхто і не пояснив, куди поділися гроші, отримані від перепродажу «Криворіжсталі»… Саме ці та деякі інші чинники і змусили нас не віддавати свої голоси в підтримку проекту бюджету наступного року…».

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.