• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підприємства з газопостачання і газифікації, які недоплатили ДК «Газ України» за спожитий і оплачений населенням природний газ, чекає перевірка фінансово-господарської діяльності
    Опубликовано: 2006-04-06 17:38:00

    Протягом квітня-червня 2006 року на підприємствах з газопостачання та газифікації, які допустили недоплату ДК «Газ України» від 1 млн. грн до 10 млн. грн. буде проведено документальну перевірку окремих питань фінансово-господарської діяльності та правильності і своєчасності розрахунків за природний газ, спожитий і оплачений населенням у першому кварталі 2006 р. Загальна сума недоплати ДК «Газ України» низки регіональних підприємств з газопостачання і газифікації за природний газ, спожитий населенням у 2006 р., перевищила 67,6 млн. грн.

    Про це було повідомлено сьогодні в центральному офісі ДК «Газ України» під час наради з керівниками регіональних підприємств з газопостачання і газифікації та працівниками юридичних служб цих підприємств.

    Недоплати Компанії від 1 млн. грн. до 10 млн. грн. допустили, зокрема, такі підприємства з газопостачання та газифікації, як «Рівнегаз», «Дніпропетровськгаз», «Донецькоблгаз», «Тернопільгаз», «Полтавагаз», «Одесагаз», «Миколаївгаз», «Чернігівгаз», «Волиньгаз», «Закарпатгаз», «Львівгаз», «Київгаз» та «Черкасигаз».

    Перевірку фінансово-господарської діяльності вказаних підприємств здійснюватимуть аудиторська та контрольно-ревізійна служби НАК «Нафтогаз України» та ДК «Газ України».

    Прес-служба ДК «Газ України»






    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.