• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українському борщу виповнюється 300 років
    Опубликовано: 2005-11-17 09:58:00
    Круглу дату визначили історики. А винайшли улюблену народом страву запоці, пишуть "Факти".
    Козацькі кулінари варили різні борщі. На пісному овочевому бульйоні, на яловичині і свинині, на рибі, на курці чи гусці.
    За три сторіччя борщ пережив багато новацій. Проте єдиного рецепту українського борщу не створено. Є борщ чернігівський із кабачками, київський із салом, часником і буряковим квасом, полтавський – з галушками, одеський – на гусятині, львівський – із сосисками.
    ICTV
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.