• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Промінвестбанк запровадив послугу он-лайн замовлення міжнародної платіжної картки
    Опубликовано: 2005-11-11 16:55:00
    Промінвестбанк піклується про час своїх клієнтів. Тепер особисту пластикову картку міжнародних платіжних систем VISA International та MasterCard International можна замовити через мережу Інтернет, не виходячи з дому чи офісу.
    Для того, щоб отримати платіжну картку, необхідно на сайті банку (pib) в розділі “Послуги”, “Платіжні картки” вибрати підрозділ “Он-лайн замовлення особистої картки”. Після ознайомлення з правилами випуску та використання міжнародних платіжних карток і тарифами, необхідно вибрати установу банку, в якій буде можна отримати картку, та заповнити заяву на відкриття карткового рахунку. Через термін, необхідний для випуску картки, на адресу електронної пошти клієнта буде надіслано повідомлення про те, що він може отримати свою картку в обраній установі банку. Упродовж місяця після цього клієнт повинен звернутися в обрану установу Промінвестбанку з паспортом і довідкою про присвоєння ідентифікаційного номеру, підписати договір з банком та отримати картку.
    Промінвестбанк – Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.10.2005 р. активи банку становили 13,8 млрд. грн., кредитний портфель – 11,0 млрд. грн. Кількість платіжних карток міжнародних платіжних систем VISA та MasterCard, емітованих банком, становила 1,4 млн. штук. Кількість банкоматів - 839 одиниць.
    Департамент економіки Промінвестбанку
    E-mail: Andriy.Voinaoffice.pib
    тел. (044) 278-00-52
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.