• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Астарта отримала значну допомогу в рамках проєкту USAID
    Опубликовано: 2024-09-06 12:07:58

    Одна з найбільших агропромислових компаній України, агрохолдинг "Астарта-Київ", нещодавно отримала значну допомогу в рамках проєкту USAID "Економічна підтримка України". Зокрема, компанії було передано 40 зернових вагонів, що суттєво підвищить її експортні можливості та вплине на покращення продовольчої безпеки в світі.

    Згідно з повідомленням пресслужби донорської організації, нові вагони дозволять збільшити річний експорт зерна на 44 тисячі тонн. Це означає, що Україна зможе активніше постачати сільськогосподарську продукцію на міжнародні ринки, допомагаючи забезпечити продовольство для багатьох країн, що цього потребують.

    Важливо також зазначити, що надання цієї допомоги матиме позитивний вплив не лише на експортний потенціал, а й на місцевих агровиробників. Завдяки новим ресурсам агрохолдинг "Астарта-Київ" зможе запропонувати кращі умови співпраці та вигідніші ціни для українських фермерів, що сприятиме підвищенню їхнього прибутку та добробуту.

    "Це вкладення USAID не лише допомагає зміцнити економіку України за рахунок збільшення експортних надходжень, але й забезпечує безпосередню підтримку українським аграріям", — зазначають представники USAID. Окрім економічних переваг, такий крок має важливе значення для загальносвітової продовольчої безпеки, адже зростання експорту з України допоможе задовольнити глобальні потреби у продовольстві.

    Програма USAID активно підтримує українську економіку, особливо аграрний сектор, який є одним із ключових напрямів розвитку країни. Завдяки таким інвестиціям агрохолдинги та фермери отримують можливість збільшити свої виробничі потужності та виходити на нові ринки.

    Надання 40 зернових вагонів агрохолдингу "Астарта" є лише одним з багатьох заходів, спрямованих на підтримку українського аграрного сектору та відновлення економіки країни у важкий воєнний період.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.