• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кавуни в Україні: ціни падають до рекордно низьких рівнів
    Опубликовано: 2024-08-09 17:03:40

    В Україні кавуни почали продаватися за рекордно низькими цінами. З початку поточного тижня вартість кавунів знизилася на третину, і зараз фермери реалізують їх на внутрішньому ринку за ціною 3-8 грн за кілограм.

    Про це повідомляють аналітики проєкту EastFruit. Зниження цін стало можливим завдяки покращенню погодних умов, які дозволили аграріям відновити активний збір урожаю. Це, в свою чергу, призвело до значного збільшення пропозиції кавунів на ринку.

    Варто зазначити, що збір кавунів розпочато у всіх областях України, як у центральних, так і у західних регіонах. Раніше ціни на кавуни були вищими, проте з нинішньою ситуацією на ринку і зростанням пропозиції вони знижуються.

    Активне збирання баштанних культур стало можливим завдяки покращенню погодних умов, що позитивно вплинуло на урожайність. Відповідно, зменшення цін на кавуни в Україні є наслідком збільшення їх кількості на ринку.

    Для споживачів це означає вигідні пропозиції та можливість придбати свіжі кавуни за дуже привабливими цінами. Наразі ціни на кавуни є одними з найнижчих за останні роки, що дозволяє багатьом українцям насолодитися цими смачними плодами за доступною вартістю.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.