• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «АгроВіста» успішно завершила жнива ранніх зернових культур
    Опубликовано: 2024-07-23 17:08:36

    Компанія «АгроВіста» успішно завершила жнива ранніх зернових культур, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію від агровиробника.

    Жнива на підприємстві розпочалися 25 червня і тривали до 19 липня. За цей період було обмолочено 20 604 гектари земель, з яких 14 932 гектари відведено під пшеницю. У результаті обмолоту пшениці отримано загальний врожай 86 111 тонн при середній врожайності 57,6 центнера з гектара.

    Компанія відзначила, що середня продуктивність роботи комбайнів та логістики під час жнив склала 1200 гектарів на добу. Це свідчить про ефективність роботи техніки та організацію процесу збору врожаю.

    Відзначається, що компанія забезпечила високу швидкість обробки полів і велику кількість обмолочених гектарів на день, що дозволило вчасно завершити жнива.

    Завдяки злагодженій роботі команди та сучасній техніці, «АгроВіста» змогла досягти значних результатів у зборі ранніх зернових культур. Це свідчить про високий рівень професіоналізму і ефективність управлінських рішень у процесі збору врожаю.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.