• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Доходи Одеського порту зросли на 88% порівняно з довоєнним періодом
    Опубликовано: 2024-06-25 12:02:18

    Доходи портофлоту державного підприємства "Одеський морський торговельний порт" за підсумками 2023 року зросли на 88% порівняно з 2021 роком, перевищивши 180 мільйонів гривень. Цю інформацію повідомив директор підприємства Олексій Мясковський в інтерв'ю Українським новинам.

    Мясковський зазначив, що навіть в умовах війни підприємству вдалося зберегти довоєнну частку ринку в акваторії Одеського порту на рівні близько 50%. За його словами, це стало можливим завдяки злагодженій роботі колективу та професіоналізму кожного співробітника.

    "Такі обсяги роботи дозволяють нам підтримувати стабільні фінансові показники, забезпечувати необхідні соціальні стандарти і гарантії, а також своєчасно виконувати платежі до бюджетів різних рівнів. Це гідний результат, і я вдячний кожному співробітнику за їхню відданість справі," - підкреслив Мясковський.

    Директор порту також наголосив на важливості підтримки стабільної роботи в умовах кризи, відзначивши значення порту для економіки країни. Окрім фінансових успіхів, підприємство продовжує виконувати свої соціальні зобов'язання перед працівниками та державою.

    Мясковський нагадав, що буксир "Булат" Одеського порту став першопрохідцем, супроводжуючи перші судна в українські порти в серпні 2022 року. Це стало початком нової ери в роботі порту, який продовжує підтримувати економіку країни в складних умовах війни.

    Надалі, буксири порту активно супроводжували всі судна в порти "Великої Одеси" в рамках роботи "зернового коридору". Це дозволило забезпечити стабільні поставки зерна і підтримку економіки України в умовах глобальних викликів.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.