• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Астарта» виходить на ринок зі своїм брендом молока та цукру
    Опубликовано: 2024-05-22 17:00:33

    Один із провідних агрохолдингів України, «Астарта», вирішив безпосередньо працювати з кінцевими споживачами. Компанія почне продавати молоко та цукор власного виробництва під своїм брендом у роздрібних магазинах, відмовившись від посередників, яким постачала сировину протягом останніх 30 років.

    Про це розповів власник і генеральний директор «Астарти» Віктор Іванчик у інтерв’ю журналу Forbes, повідомляє «ПроАгро Груп».

    «Астарта» є найбільшим виробником молока в Україні та входить до трійки лідерів у виробництві цукру. Минулого року компанія досягла рекордного виторгу – €619 млн, що на 21% перевищило показник попереднього року. У 2024 році компанія планує вийти на новий для себе ринок B2C, розпочавши продаж цукру під власним брендом.

    За словами Іванчика, компанія наразі не планує масового виходу на цей ринок. «Цього року ми почнемо з невеликого обсягу – тисячі тонн. У наступні роки цей показник зросте до десятків тисяч тонн. Для порівняння, щороку ми виробляємо до 400 тис. тонн цукру», – зазначив він.

    Крім цукру, «Астарта» цього року представить на полицях магазинів і своє молоко під власним брендом. Це стане важливим кроком для компанії, яка традиційно була зосереджена на виробництві сировини.

    Вихід на ринок кінцевих споживачів означає нову еру для «Астарти», яка прагне зміцнити свої позиції не лише як виробник, але й як безпосередній постачальник продуктів. Іванчик підкреслює, що це рішення дозволить компанії краще контролювати якість продукції та забезпечити споживачів натуральними та свіжими продуктами.

    Такий крок може змінити динаміку ринку агропродукції в Україні, де великі виробники починають безпосередньо конкурувати з роздрібними мережами та малими виробниками. «Астарта» планує поступово нарощувати обсяги продажів, щоб з часом зайняти значну частку ринку.

    Таким чином, нова стратегія «Астарти» орієнтована на максимальну ефективність і безпосередню роботу зі споживачем, що сприятиме подальшому розвитку компанії та зміцненню її позицій на аграрному ринку України.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.