• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Урожай цукрових буряків: стан посівної на Житомирщині та інших областях
    Опубликовано: 2024-04-25 17:09:06

    На території Житомирської області майже завершилася посівна цукрових буряків, що становить значний крок у підготовці до нового врожаю. Згідно інформації, наданої Департаментом агропромислового розвитку та економічної політики ОВА, на 18 квітня цього року практично в усіх господарствах області посіяно цукровий буряк на площі 7,9 тисяч гектарів, що становить 91% від загального запланованого обсягу.

    Значні темпи посівної цукрового буряку цього сезону зумовлені тим, що весняна сівба почалася на два тижні раніше, ніж у минулому році. Це сприятиме покращенню рівня підготовки ґрунту та оптимальному розвитку рослин.

    Щодо інших областей, то на Львівщині, згідно з даними на 22 квітня поточного року, у сільськогосподарських підприємствах було посіяно 87% від прогнозу, що складає 13,5 тисяч гектарів.

    Аналогічно, на Хмельниччині, за даними на 19 квітня, аграрії завершили сівбу цукрового буряка на площі 32,4 тисяч гектарів, що перевищує плановий обсяг на 1%. Це свідчить про успішну весняну сівбу в цій регіоні та стабільні темпи розвитку сільськогосподарських культур.

    Успішна посівна цукрових буряків у різних областях України свідчить про позитивні тенденції у розвитку аграрного сектору та підвищує очікування на високий врожай цієї важливої культури в нинішньому сезоні.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.