• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Агрохолдинг Нібулон: нові стратегії та амбіції на ринку
    Опубликовано: 2024-02-26 18:04:08

    Аграрний сектор завжди був предметом уваги та інновацій. Щорічно агрохолдинг "Нібулон" впроваджує нові стратегії та плани для оптимізації виробництва та максимізації прибутків. Не виключенням стало і 2024 року, коли компанія прийняла важливі рішення щодо вибору культур для вирощування.

    Під урожай 2024 року "Нібулон" розраховує на успішний врожай кукурудзи. Незважаючи на низьку рентабельність минулого року, компанія планує збільшити площу під цю культуру в понад чотири рази та максимізувати врожайність за допомогою нових технологій та методів вирощування.

    Директор з агровиробництва "Нібулон", Олег Веселов, розповів, що агрохолдинг зменшив площу під пшеницею та ріпаком, при цьому збільшивши їх під кукурудзу. Цей стратегічний крок дозволить компанії оптимізувати виробництво та підвищити його ефективність.

    Хоча у центральних та західних регіонах України кукурудза практично не приносила прибутку торік, "Нібулон" вірить у її потенціал та готовий зробити на цьому крок уперед. Велика урожайність та вдосконалена технологія вирощування мають стати ключовими факторами у досягненні успіху.

    Крім кукурудзи, "Нібулон" також планує збільшити площу під соняшником та соєю, що стане ще одним кроком у напрямку розширення та диверсифікації вирощуваних культур. Ці стратегічні рішення свідчать про амбітність та впевненість компанії в своїх можливостях та перспективах на аграрному ринку.

    Упереджений погляд та глибоке розуміння ринкових тенденцій дозволяють "Нібулону" залишатися лідером у сфері сільського господарства та досягати нових висот у вирощуванні та збуті сільськогосподарської продукції.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.