• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Рівненщині відкрили найпотужніший у регіоні комбікормовий завод
    Опубликовано: 2024-02-14 12:09:44

    У Рівненській області завершилося будівництво найпотужнішого на заході України комбікормового заводу, який має потужність 30 тонн на годину.

    Про це повідомив начальник Рівненської обласної державної адміністрації Олександр Коваль, передає пресслужба Рівненської ОДА.

    "Компанія ТОВ "Реноме-Євробуд" разом з партнерами та агрокорпорацією "Крупець" завершили будівництво сучасного та потужного комбікормового заводу. Тут будуть вироблятися розсипчасті та гранульовані комбікорми, а також кормові добавки європейської якості для птиці, великої рогатої худоби та свиней", - зазначив керівник області.

    За його словами, завод обладнаний автоматизованими системами виробництва за європейськими інноваційними технологіями та сучасним енергоефективним обладнанням. Виробляні комбікорми будуть використовуватися для власних потреб агрокорпорації, а також на замовлення підприємств заходу України для годівлі великої рогатої худоби, свиней та птиці.

    "Ми вдячні бізнесу, який вірить у нашу перемогу і готовий інвестувати у розвиток регіону. З'явлення такого підприємства - це не лише розвиток тваринництва на Рівненщині, але й створення додаткових робочих місць, поповнення бюджетів та розвиток території", - підкреслив голова Рівненської обласної державної адміністрації.

    Крім того, Коваль зазначив, що на виробництві буде створено 10 додаткових робочих місць.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.