• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У портах Великої Одеси зафіксовано значущий приріст обсягу вивантаження вагонів із зерном
    Опубликовано: 2023-12-15 12:02:20

    У портах Великої Одеси зафіксовано значущий приріст обсягу вивантаження вагонів із зерном, який становить надзвичайно активний темп протягом останнього тижня. За даними Rail.insider, щоденно вивантажується приблизно 900 вагонів із зерном, що відзначає зростання на 42 вагони порівняно з минулим тижнем.

    Наразі у напрямку морських портів рухається 6712 вагонів із зерном, що відзначає збільшення на 1093 одиниці порівняно з попереднім тижнем. Проте, відзначився спад кількості вагонів, які направляються до Ізмаїла. Цього тижня це становить 231 вагон, у порівнянні з 396 минулого тижня. Денний обсяг вивантаження скоротився на 13 вагонів, складаючи 49 одиниць.

    Згідно з повідомленням, затримки у вивантаженні в портах виникають через постійні повітряні тривоги, що змушують персонал портових операторів перебувати у бомбосховищах.

    У першу половину грудня "Укрзалізниця" перевезла 1 млн 48 тис. 300 т зернових вантажів, при чому 807 тис. 100 т — у напрямку морських портів. Серед найбільших отримувачів зернових в експортному сполученні — порти Чорноморськ (327 тис. 400 т) та Одеса (254 тис. т).

    Важливо відзначити, що ремонтні роботи на залізничній інфраструктурі мережі АТ "Укрзалізниця" викликали ускладнення руху вантажних потягів у напрямку портів Великої Одеси. Проте, заступник директора департаменту комерційної роботи АТ "Укрзалізниця", Валерій Ткачов, наголосив, що ситуація під контролем.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.