• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Загроза Словацьких перевізників: перекриття кордону та питання дозвільної системи для Українських далекобійників
    Опубликовано: 2023-12-07 15:56:23

    Загроза Словацьких перевізників: перекриття кордону та питання дозвільної системи для Українських далекобійників

    Українські перевізники стикаються з серйозною загрозою, оскільки Союз автомобільних перевізників Словаччини (UNAS) висловив намір повністю заблокувати прикордонний пункт "Вишнє Нємецьке — Ужгород". Пресслужба організації повідомила, що це рішення стане реальністю, якщо не буде знайдено вирішення ситуації із скасуванням системи дозволів для українських далекобійників.

    Перевізники визнали складність ситуації, але настоюють на тому, що поточний стан речей є неприйнятним. UNAS залишається готовим до страйку, вважаючи його можливим єдиним вихідним шляхом для вирішення цієї проблеми.

    У випадку відсутності інших альтернатив перевізники вирішили не лише загрожувати, але й публічно висловити готовність повністю заблокувати прикордонний пункт «Вишнє Нємецьке — Ужгород» в обох напрямках. Це визначено в офіційному повідомленні організації.

    Важливо відзначити, що перевізники висловили подяку міністру транспорту Словаччини, Йозефу Ражу, за його рішучий вплив на скасування дозвільної системи для українських перевізників. Його зусилля у Брюсселі спрямовані на вирішення проблем автомобільного транспорту в країні.

    Заявлені дії UNAS свідчать про серйозність та напруженість ситуації, де об'єднані перевізники вважають, що їхні практики потребують негайного втручання та змін.

    Загроза блокування кордону стає ще однією важливою проблемою для дипломатії та переговорів між Україною та Словаччиною. Залишається сподіватися, що сторонам вдасться знайти конструктивний шлях для вирішення конфлікту та уникнення негативних наслідків для економічного співробітництва обох країн.

    Ситуація навколо дозвільної системи стає напруженою, вимагаючи спільних зусиль для досягнення компромісу. Наразі, залишається відкритим питання, чи зможуть обидві сторони знайти спільний мовник і уникнути введення екстремальних заходів, які можуть вразити економічне співробітництво та дружбу між країнами.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.