• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Секретні безкоштовні послуги Укрзалізниці, які роблять подорожі комфортнішими
    Опубликовано: 2023-12-06 15:08:12

    Секретні безкоштовні послуги Укрзалізниці, які роблять подорожі комфортнішими

    Багато пасажирів не усвідомлюють, що крім ціни квитка, в Укрзалізниці існують безкоштовні послуги, які роблять подорожі ще більш приємними та комфортними.

    Портал "Visit Ukraine" надає докладну інформацію про ці невідомі можливості для пасажирів, які часто залишаються непоміченими.

    Туалети та їжа

    Навіть придбавши звичайний квиток, пасажир має право безкоштовно користуватися туалетами на залізничних вокзалах та станціях. Крім того, кожен може звернутися до провідника за безкоштовним окріпом чи скористатися холодильником та НВЧ-піччю в купе.

    Забота про здоров'я

    У разі потреби у медикаментах пасажир може отримати доступ до безкоштовної аптечки, розташованої в купе провідника. Крім того, ті, хто має боягузливість перед висотою, можуть отримати спеціальні ремені безпеки без додаткової плати.

    Важливі правила

    Пункт 63 Порядку обслуговування громадян залізничним транспортом надає право пасажирам не складати постільну білизну, і провідник повинен здійснити це за 30 хвилин до прибуття в пункт призначення.

    Повернення назад

    Якщо пасажир пропустив свою зупинку, він має можливість повернутися безкоштовно. Це передбачено правилами, і для отримання такої можливості слід звернутися до начальника потяга та пред’явити свій квиток.

    Комфорт під контролем

    Якщо кондиціонер у купе не працює, пасажир може пересісти в інший вагон з робочим кондиціонером, при цьому не сплачуючи додатково.

    Страховка включена

    Не менш важливо, що вартість квитка включає послуги страхової компанії. У разі травми пасажир має право на компенсацію, зберігаючи квиток і оформивши акт про нещасний випадок. Таким чином, кожна поїздка стає не лише економічною, а й надійною.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.