• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Модульні сховища: Підтримка для фермерів Херсонщини у вирішенні проблем зберігання агропродукції
    Опубликовано: 2023-12-01 16:03:08

    Модульні сховища: Підтримка для фермерів Херсонщини у вирішенні проблем зберігання агропродукції

    На початку 2023 року фермери Херсонщини отримають важливий інструмент для подолання проблем зберігання сільськогосподарської продукції - модульні сховища. Ця ініціатива стала відповіддю на складні ситуації, з якими стикалися сільгоспвиробники регіону, зокрема на знищені склади для зберігання вирощеної продукції, спричинені подіями, які мали місце на сході України.

    Проблема втрати зернопродукції та необхідних засобів для її зберігання була висвітлена на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Начальник Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації, Олександр Прокудін, підкреслив важливість цього питання та анонсував конкретні кроки для його вирішення.

    "Маю чудову новину для наших аграріїв. Вони можуть безкоштовно отримати модульні склади для зберігання на 1000 т, 500 т або 300 т. Наш регіон став першим, в якому реалізується цей пілотний проєкт", - повідомив очільник Херсонської ОВА, підкреслюючи значущість цього ініціативного кроку для місцевих аграріїв.

    За словами Прокудіна, процедура отримання модульних складів стане максимально простою: фермери зможуть подати заявку на офіційному сайті Державного аграрного реєстру. Це відкриє нові можливості для зберігання великих обсягів сільськогосподарської продукції та сприятиме розвитку аграрного сектора.

    Наприкінці свого звернення, очільник регіональної адміністрації підкреслив витримку та наполегливість місцевих фермерів, які не дивлячись на труднощі, цьогоріч зібрали майже 60 тисяч тонн зерна. Це свідченням сили та відданості тих, хто працює в аграрному секторі Херсонщини, і підкреслює важливість надання їм необхідної підтримки для подальшого успішного розвитку.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.