• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Активний попит і погодні умови: Вплив на ціни на пшеницю в Україні
    Опубликовано: 2023-11-30 15:37:08

    Активний попит і погодні умови: Вплив на ціни на пшеницю в Україні

    Нещодавні аналізи ринку показали, що активний попит відіграв важливу роль у зростанні цін на фуражну пшеницю. За даними аналітиків, котирування пшениці відновилися після нещодавнього спаду, особливо враховуючи проблеми, пов'язані із збиранням урожаю в Австралії.

    На внутрішньому українському ринку ціни на продовольчу пшеницю переважно залишалися в межах попередніх значень. Однак виникли зміни через активний попит на фуражну зернову, що призвело до певного підвищення цін, особливо в регіонах портів і на заході країни, як повідомили в Barva

    Деякі останні індикації цін на пшеницю вказують на позитивний тренд. Березневий контракт на пшеницю у Чикаго піднявся до рівня $5,72 за бушель, що є зростанням на $0,11 за бушель. Тим самим, березневий контракт на Euronext також зафіксував збільшення на €0,75 за тонну.

    Щодо цін на фуражну пшеницю, DAP-Port Дунай (11,5%) визначається на рівні $177 за тонну, в той час як DAP-Глибоководні порти (11,5%) знаходяться в діапазоні $175-185 за тонну. Ці показники свідчать про вплив попиту на цінову динаміку у секторі фуражних культур.

    Зростання цін на пшеницю, особливо на фоні активного попиту, може вплинути на ринкові тенденції і виправити збитки, що виникли внаслідок раніше відзначеного спаду. Експерти рекомендують тримати пильовий погляд на динаміку цін та фактори попиту в найближчі місяці.

    В цілому, в українському агросекторі відзначається нестабільність цін на пшеницю, що визначається рядом чинників, включаючи погодні умови та зміни в рівні попиту. Це створює виклики для фермерів і підприємців, які мають намір адаптуватися до динаміки ринку для забезпечення стійкості у своєму бізнесі.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.