• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пальник газовий INTERTOOL: техніка безпеки
    Опубликовано: 2023-11-24 00:03:46

    У зв'язку з подіями останніх років, в Україні різко зріс попит на пальники. Це не дивно, адже в регіонах уже траплялися періодичні (й досить тривалі) відключення як електрики, так і інших комунікацій: газу та води. Тому до зимових холодів громадяни прагнуть підготуватися максимально, що означає придбання різних пристроїв, що дозволяють підвищити автономність житла. І пальник газовий INTERTOOL є одним із цих виробів: https://terem.ua/ua/g103433981-plity-gazovye-gorelki.

    У цій статті ми поговоримо про те, як використовувати туристичні пальники безпечно. А купити їх недорого можна завжди в інтернет-магазині TeRem.

    Туристичні газові пальники INTERTOOL в Україні

    Компанія TeRem пропонує кілька різновидів пальників INTERTOOL. Йдеться про своєрідні насадки «пістолети», а також туристичні «пічки» на одну конфорку.

    Перші необхідні для розпалу полум'я у печі або на вулиці, а другі є повноцінною заміною газової плити для приготування їжі. 

    Важливо розуміти, що будь-які газові пальники, туристичні та для підпалу, є потенційно небезпечним обладнанням. Адже вони встановлюються безпосередньо на балони із газом. У першому випадку ємності досить малі, але все ще вибухонебезпечні. У другому йдеться про більш небезпечні обсяги газу. Крім схильності до спалаху та підривання, такі балони (у разі витоку) можуть стати причиною серйозного отруєння, якщо обладнання використовувалося у закритому приміщенні.

    Щоб використовувати газові пальники безпечно, дотримуйтесь наступних рекомендацій:

    • встановлюйте газові балони далеко від джерел тепла;
    • слідкуйте, щоб на пристрої не потрапляли прямі сонячні промені;
    • уникайте перепадів температури;
    • завжди знімайте пальник із балона після завершення використання.

    Якщо ви готували їжу на туристичному пальнику у квартирі, не забудьте провітрити приміщення. 

    Купити пальник газовий INTERTOOL недорого в інтернет-магазині

    Якісні туристичні пальники INTERTOOL розраховані на тривалий термін експлуатації. Тому, якщо ви поводитиметеся з ними акуратно, вам нічого не загрожує. У випадку з асортиментом інтернет-магазину TeRem проблем також не виникне. Компанія відома в Україні як постачальник якісних товарів у бюджетному ціновому діапазоні. Та й виробник INTERTOOL також встиг заробити відмінну репутацію. Тож купити газові пальники в інтернет-магазині можна не лише недорого, а й без ризиків.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.