Пальник газовий INTERTOOL: техніка безпеки

24 ноя, 00:03

У зв'язку з подіями останніх років, в Україні різко зріс попит на пальники. Це не дивно, адже в регіонах уже траплялися періодичні (й досить тривалі) відключення як електрики, так і інших комунікацій: газу та води. Тому до зимових холодів громадяни прагнуть підготуватися максимально, що означає придбання різних пристроїв, що дозволяють підвищити автономність житла. І пальник газовий INTERTOOL є одним із цих виробів: https://terem.ua/ua/g103433981-plity-gazovye-gorelki.

У цій статті ми поговоримо про те, як використовувати туристичні пальники безпечно. А купити їх недорого можна завжди в інтернет-магазині TeRem.

Туристичні газові пальники INTERTOOL в Україні

Компанія TeRem пропонує кілька різновидів пальників INTERTOOL. Йдеться про своєрідні насадки «пістолети», а також туристичні «пічки» на одну конфорку.

Перші необхідні для розпалу полум'я у печі або на вулиці, а другі є повноцінною заміною газової плити для приготування їжі. 

Важливо розуміти, що будь-які газові пальники, туристичні та для підпалу, є потенційно небезпечним обладнанням. Адже вони встановлюються безпосередньо на балони із газом. У першому випадку ємності досить малі, але все ще вибухонебезпечні. У другому йдеться про більш небезпечні обсяги газу. Крім схильності до спалаху та підривання, такі балони (у разі витоку) можуть стати причиною серйозного отруєння, якщо обладнання використовувалося у закритому приміщенні.

Щоб використовувати газові пальники безпечно, дотримуйтесь наступних рекомендацій:

Якщо ви готували їжу на туристичному пальнику у квартирі, не забудьте провітрити приміщення. 

Купити пальник газовий INTERTOOL недорого в інтернет-магазині

Якісні туристичні пальники INTERTOOL розраховані на тривалий термін експлуатації. Тому, якщо ви поводитиметеся з ними акуратно, вам нічого не загрожує. У випадку з асортиментом інтернет-магазину TeRem проблем також не виникне. Компанія відома в Україні як постачальник якісних товарів у бюджетному ціновому діапазоні. Та й виробник INTERTOOL також встиг заробити відмінну репутацію. Тож купити газові пальники в інтернет-магазині можна не лише недорого, а й без ризиків.

 


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/338280.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM