• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Японія та Україна: cпільні зусилля для світової продовольчої безпеки
    Опубликовано: 2023-11-19 15:46:09

    Японія та Україна: cпільні зусилля для світової продовольчої безпеки

    Український Міністр аграрної політики та продовольства, Микола Сольський, недавно провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом Японії в Україні, Кунінорі Мацудою, під час якої обговорювалися важливі питання світової продовольчої безпеки. Це спільне партнерство свідчить про рішучість обидвох країн вирішувати глобальні проблеми, пов'язані з продовольством.

    У ході зустрічі особлива увага була приділена підтримці і реалізації ініціативи Президента України Володимира Зеленського "Grain From Ukraine". Планується, що другий саміт продовольчої безпеки, який відбудеться 25 листопада у Києві, стане важливою платформою для залучення інших країн у спільні зусилля забезпечення продовольчої безпеки.

    Кунінорі Мацуда, представник Японії, висловив свою повну підтримку Україні, підкреслюючи, що навіть при складних умовах, пов'язаних із вторгненням Росії, Україна залишається активним гравцем у глобальних ініціативах з підтримки світової продовольчої безпеки.

    На зустрічі було наголошено на важливості спільних зусиль та солідарності між країнами. Крім того, посол Японії висловив обіцянку сприяння українським аграріям, підтримуючи їх у важливому завданні забезпечення продовольчої безпеки.

    Микола Сольський особисто висловив подяку Японії за надану допомогу в процесі розмінування земель та відновленні сільськогосподарської галузі. Японія виявила рішучість допомагати Україні не лише у глобальних ініціативах, але й на місцевому рівні, сприяючи відновленню та розвитку сільського господарства.

    Відзначаючи позитивний вплив японсько-української співпраці в галузі продовольчої безпеки, можна визнати, що це партнерство має потенціал стати прикладом для інших країн у розв'язанні глобальних викликів, пов'язаних із харчовою безпекою.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.