• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські аграрії завершили посів озимих культур у 7 областях на початку листопада
    Опубликовано: 2023-11-08 16:11:10

    Українські аграрії завершили посів озимих культур у 7 областях на початку листопада

    Українські аграрії продовжують впевнено розвивати аграрний сектор, демонструючи вражаючі досягнення в посіві озимих культур. Станом на 6 листопада цього року, українські фермери успішно засіяли 5,30 мільйонів гектарів озимих культур, свідчать дані картографічного ресурсу "Посівна онлайн 2023/24".

    Вражаюче досягнення спостерігається у семи регіонах України, де аграрії вже завершили посів озимих культур на врожай 2024 року. Ці регіони включають Волинь, Закарпаття, Запоріжжя, Івано-Франківську область, Полтавщину, Чернігівщину та Буковину. Ця новина є важливою для аграрного сектору України і свідчить про відданість фермерів та їхню здатність ефективно використовувати земельні ресурси.

    Загалом, аграрії посіяли вже 1,14 мільйонів гектарів ріпаку та 4,21 мільйонів гектарів озимих зернових. Озимі зернові культури включають пшеницю на площі 3,86 мільйонів гектарів, ячмінь на 442 тисячі гектарів і жито на 76 тисяч гектарів. Ці цифри свідчать про різноманітність посівів і важливість аграрного розвитку для нашої країни. Приріст посівів зернових за тиждень склав 175 тис. га

    Неабиякі досягнення були досягнуті протягом лише тижня, як приріст посівів зернових склав 175 тисяч гектарів. Це свідчить про високу робочу потужність та організаційні здібності наших аграріїв, які завжди готові впроваджувати нові технології та методи для покращення сільськогосподарського виробництва.

    Українські аграрії продовжують демонструвати вражаючі результати в посіві озимих культур, і це сприяє забезпеченню продовольства для нашої країни та її експорту на світовий ринок. Ми спостерігаємо підтвердження того, що Україна залишається ключовим гравцем у світовому аграрному секторі, і це є доброю новиною для всіх нас

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.