• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Продукція Бардаль забезпечить потреби всіх галузей промисловості
    Опубликовано: 2023-10-31 00:02:11

    Продукція Бардаль забезпечить потреби всіх галузей промисловості

    Посилена конкуренція між зростаючими компаніями ринків, що розвиваються, і авторитетними транснаціональними корпораціями залишається в центрі уваги керівників компаній. Претенденти не лише радикально змінюють широкий спектр галузей, а й самі дедалі частіше стають світовими лідерами. Як відомо, більшість представленої на сучасному ринку автохімії виготовлена нафтопереробними компаніями. Bardahl – провідний світовий виробник мастильних матеріалів у світі автотранспорту. Ця компанія вже понад 75 років розробляє хімічні продукти для автомобілів, і саме вони становлять 99% продукції компанії. У цей напрямок вкладається весь інтелектуальний потенціал фірми.

    Історія компанії Bardahl – це бажання постійного вдосконалення якості виробів спричиняє постійні технологічні вдосконалення виробничих процесів у сукупності із суворим контролем усіх стадій виробництва. Велика кількість дистриб'юторів, постійне зростання асортименту продукції та найновітніші системи контролю якості роблять продукцію Bardahl безпечним та ефективним вибором для продуктивної роботи двигунів та механізмів різних транспортних засобів.

    Інтернет-магазин Бардаль Україна – це офіційний імпортер сертифікованої продукції Bardahl в Україні. Продукція Bardahl є лідером на ринку автомобільної хімії. Отже, спробувати високу якість автомасел і присадок у двигун, дизель або бензин може будь-який автолюбитель. Високоефективні мастильні матеріали, присадки, трансмісійні мастила для автоматичних та механічних коробок передач, гідравлічні мастила, засоби догляду за автомобілем, а також моторне масло Бардаль в Украине - все це ви можете придбати в інтернет-магазині  з абсолютною гарантією якості.

    Основними перевагами компанії Bardahl є:

    • висока якість кожної одиниці продукції;
    • постійне збільшення асортименту продукції;
    • універсальність та простота у використанні;
    • поліпшення експлуатаційних характеристик механізмів;
    • мільйони задоволених Клієнтів.

    Сучасне обладнання та суворий контроль якості на всіх етапах виробництва дозволяють споживачеві завжди отримувати продукцію найвищого рівня. Завдяки високій потужності  заводів та чудовій команді інженерів, Bardahl швидко адаптується до потреб ринку та задовольняє вимоги клієнтів, яким потрібен продукт, спеціально створений для них.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.