• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця підняла тарифи на оренду зерновозів
    Опубликовано: 2023-10-06 16:08:41

    Укрзалізниця підняла тарифи на оренду зерновозів та інших видів вагонів, що використовуються для перевезення різних вантажів. Ці зміни вступили в дію в жовтні та спричинили збільшення вартості оренди на різні типи вагонів.

    Згідно з даними, наданими на офіційному веб-сайті Укрзалізниці, вартість оренди зерновозів "Укрзалізниці" зросла на 100 гривень на добу порівняно з вереснем, становлячи 600 гривень на добу без урахування ПДВ.

    У той же час, вартість оренди цистерн для перевезення харчових продуктів зменшилася на 100 гривень і тепер складає 1200 гривень на добу.

    Використання піввагонів ЦТЛ стало дешевшим на 150 гривень на добу, знизившись з 1500 до 1350 гривень на добу. Крім того, вартість використання мінераловозів різко зменшилася з 250 до 50 гривень на добу.

    Окремо варто зазначити, що вартість оренди обкотишовоза та цементовоза зросла на 100 гривень, до 550 гривень і 800 гривень на добу відповідно.

    Ці зміни тарифів на оренду вагонів можуть вплинути на витрати підприємств та організацій, які залежать від цього виду транспорту для перевезення товарів. Варто відзначити, що такі зміни вартості оренди вагонів можуть відображати різні чинники, включаючи витрати на підтримку і обслуговування вагонів та загальну ситуацію на ринку залізничних перевезень в Україні.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.