• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Де вигідно купувати одноразові стакани для кав'ярень і кафе
    Опубликовано: 2023-09-24 23:49:50

    Високоякісні одноразові стакани є одним з багатьох показників сервісу будь-якої кав'ярні чи кафе, для яких комфорт та здоров'я клієнтів на першому місці. А щоб не переплачувати на товарі замовляти його варто оптом напряму від виробника.

    Якісні пластикові та паперові стакани можна купити в інтернет-магазині «Плюс - Пак Україна» без переплат: https://plus-pack.com.ua/ua/g86013546-stakany. Вони ідеально підходять для різних напоїв: коктейлів чи кави. Вся продукція пройшла відповідну сертифікацію. Вона не містить у своєму складі токсичних елементів та абсолютно безпечна для здоров'я та навколишнього середовища. 

    Екологічні паперові стакани для напоїв та кави

    Для ресторану чи будь-якого закладу громадського харчування можна купити паперові стакани для різних напоїв. Вони відрізняються екологічністю, після використання їх легко утилізувати, а замовивши їх гуртом, можна забезпечити власний заклад запасом необхідного посуду та не переплачувати при цьому.

    Посуд виглядає презентабельно, а на його поверхні можна замовити логотип компанії чи слоган, який відповідає тематиці міроприємства. 

    Якісні одноразові пластикові стакани для коктейлів

    Для холодних напоїв та коктейлів можна придбати одноразові пластикові стакани різного об'єму із купольною кришкою й отвором. Такі стаканчики розраховані на одноразове використання, тому після експлуатації їх можна одразу викинути. В прозорому стакані добре видно консистенцію та колір вмісту, що дозволяє повною мірою насолодитись споживанням напою. До того ж в пластиковій місткості можна подавати різноманітні десерти або фрукти.

    Де вигідно купити одноразові стакани

    Щоб для власного закладу купити одноразові стакани варто звернути увагу на асортимент інтернет-магазину, де реалізація відбувається напряму від виробника. Таким чином можна отримати якісний посуд та підтримати на високому рівні сервіс.

    Такі стаканчики можна брати на виїзні міроприємства та продавати напої виніс. Їх використання скорочує час обслуговування клієнтів та гарантує можливість доставки продукції на замовлення. Вони виготовляються згідно з міжнародними нормами та стандартами, тому не впливають на запах та смак готових напоїв. При взаємодії з ними стінки не вступають в хімічну реакцію, та не виділяють токсичних речовин. Це найкраще рішення серед конкурентних пропозицій на ринку.

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.