• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзія подвоїть експорт пальмової олії до Китаю
    Опубликовано: 2023-09-23 10:12:15

    Малайзія подвоїть експорт пальмової олії до Китаю до півмільйона тонн на рік на тлі обмежень на постачання товару, що висуваються Євросоюзом, передає малайзійське агентство новин Bernama з посиланням на прем’єр-міністра країни Анвара Ібрагіма.

    За даними видання, прем’єр оголосив про плани збільшення поставок у процесі виставки Китай-АСЕАН у південно-китайському місті Наннін. У її рамках представники Китаю та Малайзії підписали інвестиційні угоди на суму 4,2 мільярда доларів.

    “Імпорт малайзійської пальмової олії до Китаю подвоїться з нинішніх 250 тисяч тонн до 500 тисяч тонн на рік після підписання меморандуму про взаєморозуміння між компаніями Sime Darby Oils International Ltd (Sime Darby Oils) і Міжнародної Guybu прем’єра за підсумками виставки.

    Раніше повідомлялося, Малайзія відкладе торговельні переговори з Євросоюзом, домагаючись справедливішого ставлення до малих підприємств виробництва пальмової олії. Влітку Малайзія направила високопосадовців у ЄС, щоб висловити занепокоєння з приводу закону про вирубку лісів, який, на думку малайзійської влади, може завдати шкоди малому фермерському бізнесу. Проте про підсумки цих переговорів не повідомлялося.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.