• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Програма ООН для розмінування земель українських фермерів: як це працює
    Опубликовано: 2023-09-18 16:03:59

    Організація Об'єднаних Націй (ООН) запустила нову програму в Україні, спрямовану на підтримку фермерів, які володіють до 300 гектарами землі і стикаються з необхідністю розмінування своєї землі внаслідок вибухонебезпечних предметів. Програма розроблена спільно з Всесвітньою продовольчою програмою та Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН.

    Речник Управління ООН з координації гуманітарних питань (УКГП) Савіано Абреу розповів, що програма призначена для фермерів, які володіють не більше ніж 300 гектарами землі та стикаються з проблемами, пов'язаними із залишками вибухонебезпечних предметів на своїх ділянках. ООН надає їм підтримку у проведенні розмінування, щоб фермери могли відновити свою сільськогосподарську діяльність.

    Суть програми полягає в тому, що ООН не лише допомагає фермерам розмінювати землю, але також зобов'язується купувати певну частину їхньої сільськогосподарської продукції для надання гуманітарної допомоги. Це сприяє забезпеченню фермерів стабільним доходом та забезпечує населення доступною продукцією.

    Програма вже успішно запущена в Харківській області, і планується її подальше розширення на Херсонську та Миколаївську області найближчими місяцями. Фермери, які бажають скористатися цією програмою, можуть подавати заявки через місцеву владу.

    Програма ООН сприяє не лише відновленню земель фермерів, але й розвитку сільськогосподарського сектору в Україні, що є важливим чинником для підтримки економічного росту та забезпечення населення необхідними продуктами.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.